Informatiebulletin 11 / uitnodiging feestelijke opening

Opening op 7 november 11:00 uur!

Na ruim twee jaar voorbereiden en anderhalf jaar na de oprichting van de coöperatie is het dan eindelijk zover! Onze eigen zonne-energiecentrale is bijna klaar en burgemeester C. (Cees) van der Knaap komt zaterdag 7 november onze zonne-energiecentrale openen!

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn: vanaf 10:30 ontvangen we u graag met een lekker kopje koffie. Aansluitend zal om 11 uur de openingsceremonie beginnen.

Naast alle leden van ZECK worden ook Stichting Beheer Nieuw Keltenwoud en Tennisvereniging Keltenwoud uitgenodigd, samen met alle overige betrokkene personen en instanties.

Na de opening is er gelegenheid om samen het glas te heffen en na te praten.

Voor de organisatie zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw aan- of afwezigheid kenbaar wil maken via secretariaat@coopzeck.nl.

 Voortgang

Onze leverancier Enersolar heeft het meeste installatiewerk binnen en rondom de tennishal afgerond en is druk bezig met het plaatsen van de omvormers in de hal en de zonnepanelen op het dak. Het zal er om spannen of alle panelen al liggen als u deze nieuwsbrief onder ogen krijgt.

Liander is ook voor ons aan het werk om de nieuwe elektriciteitskabels aan te leggen waarover wij onze zonnestroom gaan leveren.

Deze week wordt de huurovereenkomst voor het dak tussen ZECK en Stichting Beheer Nieuw Keltenwoud getekend.

Ook de leveringsovereenkomst tussen ZECK en DE Unie, aan wie wij de door ons opgewekte zonnestroom gaan verkopen, wordt deze week ondertekend. Op 27 oktober is DE Unie uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland.

93% van de betalingen van de 2e termijn inleggeld is binnen.

Alle seinen staan dus op groen voor de opening op 7 november!